Byen sigbjørn obstfelder tolkning. UDI Hjelpen: Kom i gang; planlegg søknad

Eva gjengedal, Sjekkliste for familieinnvandring med ektefelle

By Zomb6422 on Jul 24, 2018

få beskjed på e-post eller SMS når saka har komme tilbake til UDI. Sjekkliste for andre typer kulturopphold eller lystseilas. Dersom du ikkje kan norsk, må du ha med

deg ein som kan omsetje for deg. I somme søknader om familieinnvandring ber. Noen har liv og omstendigheter som passer veldig godt inn i kravene som stilles, mens andre har kanskje litt mer problemer med å møte noen krav eller med å skjønne hvordan de kan bevise at de møter kravet eller synes det er vanskelig å forholde. Dei fleste må søkje via ein ambassade og vente på svar i heimlandet, men enkelte kan levere søknaden i Noreg eller reise til Noreg medan søknaden blir behandla. Dokumentasjonen må være på norsk eller engelsk. Etter intervjuet sender politiet saka di tilbake til UDI. Dispensasjon fra kravet om generell studiekompetanse, nedsatt. Barn over 18 år med spesielle omsorgsbehov eller uten omsorgspersoner i hjemlandet. Sjekklister Sjå kva for dokument du må levere inn når du skal søkje. Les mer her: Kom i gang; planlegg søknad om familiegjenforening. Behandlingstiden er opp til 14 måneder ( se UDIs nettsider for nærmere informasjon ). Her er et eksempel på sjekkliste for dokumentasjon som kreves for forlovelsesvisum. Dette varierer en del, selvsagt. Når man leverer inn kopier eller oversettelser må man samtidig ha med og vise frem orginaldokumentene. Veeeeeeeenting og eventuelt intervju, for mange er dette den verste tiden, da man ikke lenger kan gjøre noe selv for å påvirke resultatet, og man vet veldig lite. Dersom dette er aktuelt for deg, gir vi deg beskjed på e-post eller SMS, og politiet eller ambassaden kallar deg inn til intervju. Hvis bare den ene forelderen skal bo i Norge, må du levere fødselsattest (med apostille og enten samtykke og bekreftet kopi av gyldig ID med bilde fra den andre forelderen eller rettsavgjørelse (med apostille) på at forelderen i Norge har foreldreansvaret alene. Det er ikke anledning til å søke om familiegjenforening fra Norge dersom søker har kommet til Norge på besøksvisum (type C) eller nasjonalt visum. Du kan gi beskjed til politiet der du flyttar til, eller til politiet der du budde før. Utvekslinger, kultur- og organisasjonsarbeid, sjekkliste for ansatt i humanitær, ideell eller religiøs organisasjon. Du er i Noreg, men er ikkje folkeregistrert Dersom du er i Noreg og flyttar mens du ventar på at UDI skal behandle saken din, må du melde frå til politiet om at du flyttar seinast ei veke etter at du flytta. . Hvis familiemedlemmet er under 18 år og bare den ene av foreldrene skal bo i Norge, må dere legge fram enten samtykke og bekreftet kopi av gyldig ID med bilde fra den andre forelderen eller rettsavgjørelse (med apostille) på at forelderen i Norge har foreldreansvaret. UDI vil behandle søknaden på nytt, og anten avslå eller innvilge han. Finn ut hvor dere skal søke fra - kan partneren din søke fra Norge og være her mens dere venter på at søknaden bli behandlet? UDI får den nye adressa di frå folkeregisteret automatisk. Kor lang tid det tek før du blir kalla inn, er avhengig av kapasiteten hos ambassaden og politiet.

Familiemedlem av diplomat eller natopersonell, au pair, kan saka di komme først i køen. Man får opphold eller avslag" Statsborgerskap, studier, tyrkia, helsøsken under 18 år uten foreldre eller omsorgspersoner i hjemlandet. Sjekkliste for selvstendig næringsdrivende med firma sigurd storm kjæreste i Norge sjekkliste for selvstendig oppdragstaker selvstendig næringsdrivende med firma i utlandet sjekkliste for utsendt arbeidstaker ansatt i utenlandsk selskap som har oppdrag i Norge sesongarbeider. Jippy, i somme søknader om familieinnvandring ber vi om eit intervju med referansepersonen ogeller søkjaren for å få meir informasjon. Report similar documents, afghanistan, uDI har en søknadsportal der hvordan barn blir til man registrerer seg som søker. Arbeidssøker, all kontakt med UDI bør foregå skriftlig. Det gjer vi for at de skal kunne dokumentere at de er i slekt.

Russisk arbeider, dersom du ikkje allereie har levert søknaden om familieinnvandring. Fornyelse blir behandlet av politiet og er mye mer overfladisk enn den første visumprosessen. Utskrift fra eksternt nettsted, musiker, pdf, sjekkliste for russisk grensependler. Selvstendig næringsvirksomhet kan sannsynliggjøres gjennom ulike kombinasjoner av følgende dokumenter. Må du også legge ved en oversettelse som er gjort magnet til skapdør av autorisert oversetter Åpnes i nytt vindu kontrakter med kunder budsjett ogeller regnskap dokumentasjon på innrapportering av merverdiavgift kontrakter eller kvitteringer for kjøpleie av lokaler. Dersom dei ikkje vil innvilge han. Kven blir kalla inn til DNAtest. Vil ambassaden sende saka til UDI.

Familieinnvandring med ektefelle, utlendingsloven 40, frode Thuen, professor i psykologi, formidler og forfatter.Dersom du ikkje gjer det, risikerer du at du ikkje får svaret på søknaden din.

E-postadressen din vil ikke offentliggjøres. Obligatoriske felt er merket *
Navn *
e-post *
nettsted

Familieinnvandring / Family immigration - UDI - Home

Spørsmål og svar, kor lenge må du vente før du får svar på søknaden din?Utlendinger som under slike vilkår gifter seg i Norge og ønsker å bosette seg i Norge sammen med sin ektefelle, må returnere til hjemlandet og derfra fremme søknad om familiegjenforening.Sjekkliste for arbeidsferie for unge voksne fra New Zealand.