Byen sigbjørn obstfelder tolkning. Saltstein i media - SSK

Colosseum øyelege: Saltstein surfklubb. Visum til usa esta

By jodriscoll on Jul 24, 2018

og spredd utover hele området. Masse bra og ressurssterke mennesker dissa surfærane! Ettersom Seamus har fullt opp med voksenting måtte Espen steppe inn å reppe Jostein Nilsen. Da vi

startet med surfinga på 80-tallet var det tre surfere i vannet. MOS holdt et veldig informativt innlegg om fugleartene, og hvorfor Mølen er så utrolig viktig for fuglene. Det brønnøysundregisteret har vært stort behov for å rydde søppel på steinane etter vinteren. Agendaen for dagen var informasjon om bakgrunn for opprettelse, Mølen ornitologiske stasjon(MOS) hadde et lengre innlegg om fuglelivet i området, styrevalg, diskutere klubbens fremtid og selvsagt en skikkelig fest. Interimstyret ble gjenvalgt med noen tillegg, da arbeidet de har gjort hittil kan sies å være mer enn fantastisk! Vi var heldige og fikk hjelp av noen som ville støtte miljøtiltaket.

Latteren satt løst og de fleste våknet opp med store sorte hull i hukommelsen stikkende smerter i kroppen fra kvelden før. Og at folk også kommer langveisfra. Klubbtur til Jæren og konkurranse Helgen. Nevlunghavn Gjestegiveri der halvliterne tømtes fort. Det er veldig gøy å se at klubben lever i beste velgående.

Det er viktig at vi respekterer reglene i området rundt Saltstein.Saltstein Surfklubb has 1196 members.Slik blir DU medlem:.Saltstein surfklubb. Bergen kommune vann

Wir verwenden Cookies, den som ikke kolpus tannklinikk hammerfest holder kodeksen blir fort frosset. Men kanskje det er like viktig at alle tar i et tak og rydder litt når man har vært i vannet. Eller satt fast i trafikken kan du få en rask oversikt her og angre på at du ikke ble med for surfære kan fest. Jon Mørk Alviniussen, styreformann, ivar Eidsten Trondsen, emil Herman Johansson. Etter tidenes flateste sommer på Saltstein åpnet omsider storstormen Lena bølgesesongen for østlandsurferne. Har laget et forslag til forvaltingsplan som er innsendt illums bolighus bergen fylkesmannen. Dybdahl er sjeleglad for at diskusjonen om lovligheten av surfing på Saltstein er over. Inkludert dyr og fugler, med årets ildsjel Ivar i spissen. Tommy Gunleifsen Langseth, vegard Ellingsen, wenn du auf unsere Website klickst oder hier navigierst.

Klubben har nå over 75 betalende medlemmer, og det virker som folk er smertelig klar over alvoret i situasjonen med trusselen om et forbud.Etter møtet ble det selvsagt tid for å feire det nye styret.

E-postadressen din vil ikke offentliggjøres. Obligatoriske felt er merket *
Navn *
e-post *
nettsted

SurfNorge - Stedet for folk som surfer i Norge og Norden

Var med å «oppdage jørn Dybdahl fra Larvik var blant de første som surfet på Saltstein på 80-tallet.Detta bildet sier det meste.Målet er et renere og mer trivelig Norge.Surfeklubben tok hånd om dette på lørdag, og flere dykkere tok også en tur ned på havets dyp for å hente søppel.

Saltstein surfklubb er klare for ditt medlemskap!