Byen sigbjørn obstfelder tolkning. Oppdal - Offisiell reiseguide fra Visit Oppdal - Visit Norway

Mill filosof: Oppdal overnatting

By dumdum on Jul 30, 2018

Rimelig og komfortabel overnatting inkl, satte pris på å kunne kjøpe varm mat på kvelden. Quality Hotel Skifer ligger ved foten av Dovrefjell 300 meter fra Stølsheisen gry elise jacobsen og 900 meter fra Fjellheisen. Du kan bare hive deg i stolheisen og komme i gang. Kanutten ligger i en bygning fra 2015 i Oppdal. Praktisk med dør rett ut fra rommet.

Visit Oppdal gir deg full oversikt på hvor du finner overnatting i Oppdal.Hoteller, moteller, camping og sæterutleie.Som gjest i Oppdal i Trøndelag skal du.

Men, dette passer fint for den som ønsker å dra på flere dagsturer i løpet av ferien. I Trollheimen finnes et godt siste alternativ. Plasser den gule mannen i venstre hjørne på ønsket hotell for å se ekte bilder av nærområdet. Området venner er åpent med forklarende skilt. Kan det være en mulighet ting å leie hytter som ligger like ved. Quality Hotel Skifer, her finner du også en utstilling med gamle redskaper som ble brukt til jakt og fangst. Oppdal, oppdal skisenter er en 10minutters spasertur.

Her tilbys avgiftsfri parkering og ettromsleiligheter med kjøkkenkrok, gratis Wi-Fi og balkong eller terrasse med fjellutsikt.Hytter og leiligheter er svært tilgjengelige, og kan leies til privat bruk.

E-postadressen din vil ikke offentliggjøres. Obligatoriske felt er merket *
Navn *
e-post *
nettsted

Hotell Oppdal De 10 beste hotellene i Oppdal

Gode senger, samt to gode lenestoler, fint bad.Hvordan komme seg til Oppdal, i Oppdal finnes det kun en liten flyplass som tar i mot landing etter behov.5 timer, mens det tar i underkant av to timer fra Trondheim.

Oppdal Turisthotell Bestill overnatting i Oppdal Booking