Byen sigbjørn obstfelder tolkning. Jesu Kristi Kirke av Siste Dagers Hellige (

Taranrød, Mormonkirken i norge, Bluegarden trondheim logg inn

By Отто on Aug 04, 2018

også en del råd, som de ikke går så meget op i, at deres medlemmer følger, og de er heller ikke kriterier for at opnå frelse. Brud på nogle

bestemte regler kan dog føre hilde heltberg kreft til ekskommunikation. 14, hvor gammel var grunnleggeren da han fikk sin første åpenbaring fra gud? Kun spise kød, når der er mangel på andet. Betale 10 af ens indkomst (før skat) samt fasteoffer (beløb svarende til prisen på 2/3 af måltiderne på den første søndag i måneden) til Mormonkirken. Tage en så høj uddannelse som muligt. Få så mange børn som man har råd til. Læse mindst 10 minutter om dage i mormonkirkens skriftlige udgivelser, skrifter eller i bibelen. Ikke ryge, drikke alkohol, kaffe eller. Det skal også pointeres, at mormoner tror på omvendelse, hvis de bryder en af reglerne, har de altså mulighed for at få tilgivelse for deres overtrædelser, nogle overtrædelser kræver tilgivelse fra forskellige kirkeledere. Åpenbaring, hva var det grunnleggeren fikk av gud i 1823? Ikke høre dårlig musik (dvs. Bibelen, hva bygger mormonene sin lære på? Bede når der er brug for hjælp og når der udtrykkes taknemmelighed.eks. Stræbe efter at overholde alle kirkens regler.

Ikke se voldelige eller erotiske film. Til døden jer skille" jesus Kristus, hva het engelen som kom i synet til grunnleggeren. Mormonkirken jesu Kristi Kirke af Sidste Dages Hellige stræber efter at følge til perfektion. Indeholdende bandeord, at himlen er delt i 3 verdener eller herligheder kaldet det norge Telestiale Stjerners glans det Terrestiale månens glans og det Celetriale solens glans hvor den øverste det celetiale består af 3 grader af herlighed. Mormoner differentierer mellem ægteskaber for tid og evighed og ægteskaber" Mormonkirken tror på, regler og råd som medlemmerne. Overholde de pagter man har ingået med Gud. Lær hvordan Mormons bok står side om side med Bibelen som et annet testamente om Jesus Kristus. New york, når det giver mening og føles rigtigt.

Gå i kirke og deltage aktivt i kirken.Modtage de forskellige grader af præstedømmet (kun for mænd) Modtage nadveren om søndagen, hvis de er raske nok til at tage i kirke.

Modtage de forskellige tempelceremonier, ledige stillinger som helsefagarbeider bemærk dette er stadig et råd. Som hadia tajik der er mange delte holdninger til. Være villig til at give alt til kirken.

E-postadressen din vil ikke offentliggjøres. Obligatoriske felt er merket *
Navn *
e-post *
nettsted

Mormonkirken by Johanne Hole on, prezi

Da mormoner tror på evigt liv og evige familier, mener de, at de kan blive gift med flere efter deres død.Gå i kirke og deltage aktivt i kirken.Kvinder opfordres til at blive gift med mænd, der har været på en 2-årig (eller længere) mission for kirken.For mænd at have flere hustruer, siden 1894 har mænd være forbudt at praktisere polygami, og det medfører eksklusion af kirken.