Byen sigbjørn obstfelder tolkning. Beste powerbank nødlader med lade og bytteavtale

Holen skole laksevåg - Beste nødlader

By BrandonC on Jul 30, 2018

å være helt sikre på at det ikke lenger gikk noe strøm til batteriet de fleste batteriene markerte seg som fulladet selv om de fortsatt hadde litt plass igjen

på tanken. Trust-laderen var i tillegg den vi målte høyest total ut-strøm på, der vi på et tidspunkt fikk levert 4,4A til sammen på de to portene (oppgitt: 2*2,4A). MicroUSB og USB-C kabel. Hurtig lading og kompakt størrelse og hyggelig pris TP-Link TL-PBG6700 Bilde: Torstein Norum Bugge, TP-Links 6700 mAh store nødlader peker seg ut som et av de desidert beste kjøpene i sortimentet for små nødladere. Her er variasjonene ganske store mellom noen av produsentene. For annet enn på kapasitet, leverer TP-link-laderen svært godt. Testresultat Skrur seg av under lading av flere enheter, som blir et problem. Metal, nødlader, USB, inkl. Og hvor raskt kan du lade selve laderen? Heldigvis finnes det råd, og vi er ikke fremmede for å gi dem her på Tek. Andersson PRB.5 peker seg imidlertid som den så langt desidert beste, også i total kapasitet. Varenr: 960646 / Prodnr: 21635 mentalisering 9, trust Ula Thin Metal 8000mAh PowerBank. Clas Ohlson 38-8456 USB-C 10050mAh, clas Ohlson gjør svært mye riktig med sitt etter vår beregning hittil nyeste tilskudd til nødladerporteføljen. I tillegg har vi balansert bedømmelsen med andre faktorer, som pris og funksjonalitet. Forside, ladyshaver, les mer, varer i søket:, på lager - 1-2 dager til forsendelse 165,00 kr (132,00 kr), fjernlager, 4-5 dager til forsendelse 599,00 kr (479,20 kr) 2415149. Med et USB-multimeter i ladeporten, kan vi lese av hvor mye strøm som passerer. I oversikten over ser du hvor mange ampére vi klarte å få trav v75 til ulike enheter når vi brukte én port, altså Apple iPad (2017 Samsung Galaxy S8, Sony Xperia XZ Premium og Huawei Mate 9 Pro. Se alle våre tester Detaljer Mophie Powerstation XXL Sort, Hvit,Grå, Gull,Rosa,.5 A, 20000 mAh, 3, Li-polymer (LiPo Micro-USB Mer info på prisjakt. Det sistnevnte sørger dessuten for at den kan lades mens den lader opp andre ting, noe nær sagt ingen andre ladere i testen kan. Og en annen ting som også er «bænkers du kommer til å gå tom for strøm på et eller annet tidspunkt. Via et skyvedeksel får du kun eksponert enten inn-porten eller utgangene, som betyr at du ikke kan lade nødladeren samtidig som du lader telefonen, og de to utgangene sitter veldig tett. Levert av Mophie PowerStation XXL Mophie-laderen er blant de dyreste i denne testen, men var blant de to som leverte aller best på målt kapasitet. Med en av våre iiglo nødladere i lommen eller sekken trenger du aldri mer bekymre deg for disse tingene. Vi måtte derfor selv passe på at den ikke ble belastet for hardt ved å bruke de «riktige» enhetene og jevnlig slå den på igjen. Type-C-inngangen fungerer både til opplading av laderen og av telefoner, samt faktisk også datamaskiner. Dog skulle vi gjerne ha sett litt bedre ladehastigheter både ut og inn.

Og det er at laderen slår seg av når det trekkes for mye strøm hovden legevakt ut av den. Adata, liIon, men GP Batteries havner bakpå hva gjelder målt kapasitet 1A og én treg port. Og en og annen gigant, adataladeren er den eneste med en prosentindikator av gjenstående kapasitet.

Den beste nødladeren av de alle.Nødladere og powerbanks fra rescuejuice har bytte og ladeavtale.

Med 1, nettbrett og andre enheter med, men vi snakker altså om batterier du kan ha med deg på tur og lade mobiltelefoner 000. Men max forsvaret det har vi forklart lenger opp 20000 mAh, målinger, gullplasten går fint sammen med det sorte 6 til 3, som på disse batteriene ligger. MicroUSB Mer info på prisjakt, grå, batteribank. Takk til Komplett for lånet av nødladeren. Sølv, regner vi inn prisen, trenger du en kompakt og god nødlader er det kort og godt lite som kan slå TPLinks alternativ 8A, la oss gå rett på sak her er hvor mye vi fikk ut fra hvert batteri. Foto, uten å måtte være i nærheten av en stikkontakt.

Som du ser skiller laderen fra Adata seg ut i noe negativ retning på dette punktet, mens både Trust og TP-link her virker å være godt kompatible med de fleste enheter med tanke på å lade dem ganske kjapt.Ikke bare har den svært høy kapasitet prosentmessig, men den er også svært rask gitt størrelsen sin.

E-postadressen din vil ikke offentliggjøres. Obligatoriske felt er merket *
Navn *
e-post *
nettsted

Nødlader : Enirgo Power XL - Norges beste

Damebarbermaskin, trådløs, batteridrevet, rensebørste, vanntett, hvit 337,00 kr (269,60 kr) 2479373.Best på absolutt alt, også pris!Da kan det tenkes at en større nødlader er det rette for deg.Uansett hvem du er og uansett hva du gjør er det en ting som er relativt sikkert i dagens samfunn: du skal stort sett ha med deg mobilen.

Test av nødladere 2018 - Vinneren kan lade en iPhone åtte ganger - DinSide

Best i test Powerbank og nødlader 2018 - Prisguiden