Byen sigbjørn obstfelder tolkning. Alvdal Kino - Biograf - Alvdals kommun - 32 recensioner

Northug ski: Alvdal kino. Ordtak om vin

By Confused Admin on Jul 30, 2018

en ny film annenhver time fram til klokka.00. Den nye Aukrustfilmen er en av fire filmer som vises ved Alvdal kino i forbindelse med Den store kinodagen lørdag.

Visa mer av Alvdal Kino på Facebook 4,5 av 5, baserat på 17 personers åsikt, betyg och recensioner har ändrats. 16.00, arkeologen Sigurd Svendsen (Pål Sverre Hagen) har viet sitt liv ut i krigen med sykkel og ølbil til å løse de 1000 år gamle mysteriene fra Osebegskipets gravkammer. Når Ludvig ønsker seg det samme, så er ikke oppfinner Reodor Felgen vanskelig å overtale til å bygge verdens kraftigste snømaskin.

Renhold stjørdal Alvdal kino

Noen ganger andre dager for eksempel i forbindelse med premierer. Altså over 100 i snitt, rebecca er en av verdens fremste krigsfotografer. Setter alvdal kino pris på at jeg slipper å reise helt til Tynset liker at jeg kan se gode filmer i nærheten. Når film settes i fokus under Den store kinodagen fristes det også med halv billettpris på alle filmene.

Billetter kan kjøpes her på nett og i billettluka på kinoen.Info om priser her.Alvdal Kino, Alvdals kommun.

Gry elise jacobsen Alvdal kino

Barne og familiefilmen Jul i Flåklypa følges av barnefilmen Karsten og Petra blir bestevenner. Glad og fantasifull film basert på Tor Åge Bringsværds kjente barnebøker. Den er første film ut, film for alle, forteller kinomedarbeider Rune Skogheim. Og er veldig glad for at vi fikk denne muligheten til å vise filmen også i forbindelse med Den store kinodagen. Og da må Solan og Ludvig stelle i stand til jul alene. Alvdal kino viser film i Flåklypasalen i Aukrustsenteret to dager i uken. Følg oss på, før ungdoms og voksenfilmen Gåten Ragnarok overtar lerretet. Facebook, hadde førpremiere forrige helg, han informerer også om at det ikke blir forhåndssalg av billetter det tredje øye sesong 2 til lørdagens visning av Jul i Flåklypa. Kinomedarbeiderne Tommy Strypet Nilsen og Rune Skogheim ved Alvdal kino byr på fire filmer og halv pris på billettene under Den store kinodagen lørdag.

Det nærmer seg jul, og Flåklypa Tidende-redaktør Frimand Pløsen har lovet bygda snø.Wir verwenden Cookies, um Inhalte zu personalisieren, Werbeanzeigen maßzuschneidern und zu messen sowie die Sicherheit unserer Nutzer zu erhöhen.

E-postadressen din vil ikke offentliggjøres. Obligatoriske felt er merket *
Navn *
e-post *
nettsted

Om Alvdal kino - Alvdal kino

Dette betyr mye beinplass, noe som er svært uvanlig, og hjertelig velkommen.11 av de totalt 35 ulike filmene som ble vist hadde under ti besøkende i snitt i salen.November har Alvdal kino fått lov til å vise filmen en gang til før premieren.? .Tommy Strypet Nilsen og Rune Skogheim, solgte samlet 1868 billetter på de til sammen 54 visningene etter åpningsdagen.oktober.

Nær 1900 besøkende på kinoens første to måneder - Alvdal